light, camera, action!

Video's. Je hele telefoon staat er waarschijnlijk vól mee. Mijne in ieder geval wel. Af en toe even terugkijken op mooie momenten uit het leven. Of dat nu met je familie, vrienden of gezin was. 

Hoe mooi zou het zijn om naast foto's van de mooiste momenten uit je leven, ook een bijzondere video te hebben? Eentje die je er altijd weer bij kunt pakken om écht terug in de tijd te gaan en alles her te beleven.

Dat is wat ik tijdens een videoshoot voor jullie ga doen! Het resultaat? Een ontzettend waardevolle herinnering voor later. In video én foto. 

Your own little time capsule

Capturing the moment as it is, with love and real emotions

Voorafgaand aan een videoshoot wil ik jullie graag even leren kennen. Jullie krijgen een formuliertje waarin ik jullie wat vragen stel. Vervolgens prikken we een datum en spreken af op een mooie locatie. Daar gaan we lekker aan de slag. Een videoshoot duurt ongeveer 1,5 - 2 uur.  Het eindresultaat is een video van ongeveer 2 minuten + 5 foto's die je achteraf zelf mag uitkiezen. 

Geschikt voor zwangerschap, gezin en newborn.

€399

BOEK NU

watch me!

WIL JIJ MIJ JOUW VERHAAL LATEN VERTELLEN?

Ga je trouwen of wil je mooie momenten van en met je gezin vereeuwigen? Laat mij dan jouw verhaal vastleggen! Dit doe ik met veel liefde en aandacht voor detail, zodat jij altijd terug kunt kijken op de mooiste momenten in jouw leven.

CONTACT ME