drie verschillende fotoshoot pakketten

Het creëren van nieuw leven, die eerste weken samen met jullie kleine wondertje of die heerlijk speelse momenten met je gezin of hele familie. Ik ben er gek op. En hoe leuk is het om jaren later terug te kunnen kijken op die momenten? Ik bied drie verschillende pakketten aan gericht op zwangerschap, newborn en gezinnen. Maar ik kom ook met veel plezier jullie familiedag, verloving, verjaardagen en feestjes fotograferen. 

Liefdevolle momenten vangen en jullie toekomstige herinneringen vastleggen.

Dat is wat ik doe!

Zwangerschap

9 months preparing to fall in love for a lifetime

Een zwangerschap is een unieke en prachtige tijd waarin je een echt wondertje creëert. Voor je het weet, is het weer voorbij. En ik spreek uit ervaring! Daarom maak ik graag samen met jou tastbare herinneringen van deze prachtige periode uit jouw leven. Mooie foto's alleen van jou, samen met je partner en/of eventueel je andere kindje(s). 

MEER INFO

€265

PORTFOLIO →

Newborn

You’re my favorite reason to lose sleep

Jullie wondertje is er! Je hart bevindt zich nu niet alleen ín je lichaam, maar ook er buiten. Die eerste weken met jullie kindje zijn heel bijzonder. Pasgeboren baby’tjes hebben iets magisch, vind ik. Zo klein, zo kwetsbaar en zo perfect. Twee keer knipperen met je ogen en dat hele kleine is weg. Daar verbaasde ik mezelf zo over toen mijn zoontje er net was. 

MEER INFO

€289

PORTFOLIO →

Gezinnen

or maybe you'd like...

When we have each other, we have everything

De tijd die je samen hebt als gezin, vliegt vaak voorbij. We verliezen onszelf in de waan van de dag. School runs, zwemles, playdates en voetbalwedstrijden in ’t weekend. Hoe fijn is het om dan even stil te staan, te genieten van elkaar en samen mooie herinneringen te maken.

MEER INFO

€345

PORTFOLIO →

SUCCES STORIES

NEXT

REVIEWS

“Joy”. Haar naam zegt het zelf al.
Wat brengt Joy een vreugde met zich mee tijdens een shoot! We hebben een hele fijne newborn shoot gehad bij ons thuis. Joy laat je erg op je gemak voelen en je voelt de liefde voor fotografie. We zijn erg blij met de foto’s en we hebben de hele galerij maar gekocht omdat kiezen niet te doen was!
Al met al 5/5!

Vivian de Z.

Mijn vriend en ik hebben samen een zwangerschapsshoot gedaan bij Joy Story! We hebben er niet alleen hele mooie foto’s aan overgehouden, we hebben ook een hele fijne dag gehad! Op de foto gaan is toch altijd wel spannend, we voelden ons echt op ons gemak.

Malou

Ik heb een familieshoot gedaan bij Joy. Ze wist een mooie locatie met bloeiende heide. De foto’s zijn mooi geworden en Joy heeft goede ideeën voor leuke poses. Ze gaat leuk om met kinderen en de shoot verliep heel relaxed. We hadden de foto’s super snel, een mooie blijvende herinnering.

Mirjam H

Een super leuke shoot gehad met Joy, ook mijn dochter die het aan het begin heel spannend vond was volledig op haar gemak gesteld.

Joy hielp ons goed met waar en wat we konden doen zodat zij mooie plaatjes kon schieten.

Merel W

Op 4 juni 2022 hebben wij bij Joy een zwangerschapsshoot gedaan. Wij voelden ons enorm op ons gemak doordat Joy erg sociaal is en makkelijk in de omgang. Ze gaf goede instructies en liet tussendoor zien hoe de foto's eruit zagen. Wij hebben enorm genoten en zijn suuuper gelukkig met de mooie herinnering aan de zwangerschap die Joy op een prachtige manier heeft vastgelegd

Anna G

Ik heb twee keer een shoot gedaan met Joy. En beide keren met echt mooie foto's als resultaat. Joy is heel gemakkelijk in de omgang waardoor jij je ook op je gemak voelt. Daardoor krijg je foto's waar je opstaat als jezelf. Je mooie kant. Zonder dat je wat ziet, wat je in de praktijk niet zou kunnen zien. Echt een aanrader!

Mirjam G

WIL JIJ MIJ JOUW VERHAAL LATEN VERTELLEN?

Ga je trouwen of wil je mooie momenten van en met je gezin vereeuwigen? Laat mij dan jouw verhaal vastleggen! Dit doe ik met veel liefde en aandacht voor detail, zodat jij altijd terug kunt kijken op de mooiste momenten in jouw leven.

CONTACT ME