HOI, IK BEN JOY.

Fotograaf in Friesland, Groningen en Drenthe. Gek op spontane momenten, liefde en connectie. O, en op chocola. En cola zero Cherry. 

Al sinds ik me kan herinneren loop ik rond met een fotocamera om mijn nek. Schoolreisjes, weekendjes weg of naar de dierentuin: ik nam heel trouw mijn wegwerpcamera mee. Dat niet alle foto's waren gelukt, maakte me toen niet uit. Herinneringen vastleggen vond ik belangrijk. En nog steeds! We maken namelijk zoveel mooie momenten mee. En sommige van die momenten wil je niet vergeten. Ze vangen en vereeuwigen op beeld is daarom iets waar ik enorm veel plezier en voldoening uit haal.

LEES MEER

Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man en zoontje in het mooie Harlingen.

Vanaf daar rij ik al shootend het hele land door. Ik fotografeer met name bruiloften, gezinnen, zwangerschappen en kleine baby'tjes, maar hier en daar een brandingshoot voor een inspirerende vrouwelijke ondernemer vind ik ook erg leuk! Sinds eind 2019 sta ik officieel ingeschreven als fotograaf, maar eigenlijk heb ik al sinds ik me kan herinneren een 'ding' met fotografie.

Ik nam altijd een wegwerpcamera mee. Of ik nou op vakantie ging met het gezin, een bezoekje bracht aan de dierentuin of op kamp ging met school. Ik vond het geweldig om achteraf mijn rolletje in te leveren en om te kijken wat ik allemaal gemaakt had. En nog steeds vind ik het heerlijk om foto’s van vroeger terug te kijken.

Ik heb het dus mijn missie gemaakt om belangrijke herinneringen te maken en vast te leggen samen met de leukste klanten van de wereld!

Hoe mijn vrienden mij omschrijven...

Spontaan, proactief, enthousiast, sociaal en doelgericht. (Hun woorden, niet de mijne ;-))

Naast het feit dat ik het liefst de hele dag met mijn camera rondloop en overal foto's van maak (sorry voor iedereen om me heen), ben ik ook een enorme taalgekkie. Ik vind taal en woorden namelijk heel interessant! Wat je met taal kunt doen is toch geweldig! Je mag me dan ook altijd vragen of ik een stuk tekst wil controleren op taal-, spelling- en interpunctiefoutjes. Word ik blij van.

De combinatie van beeld en taal is voor mij ook een gouden duo. Want zowel met woorden als beelden vertel je een verhaal. En laat dat nou net iets zijn wat ik graag doe!

Naast het maken van mooie beelden en verhalen, hang ik graag op de bank samen met mijn forever liefde Netflix. Mezelf kwijtraken in een serie of film? Graag! 

AT THE MOMENT...

THINKING ABOUT:

Alle toffe ideeën voor shoots

CRAVING:

Chocolade pepernoten 

READING:

It ends with us

LISTENING:

Sam Smith

EATING:

Kwark met gebakken appeltjes en schuddebuikjes

WIL JIJ MIJ JOUW VERHAAL LATEN VERTELLEN?

Ga je trouwen of wil je mooie momenten van en met je gezin vereeuwigen? Laat mij dan jouw verhaal vastleggen! Dit doe ik met veel liefde en aandacht voor detail, zodat jij altijd terug kunt kijken op de mooiste momenten in jouw leven.

CONTACT ME