WELCOME TO OUR BEGINNING

BRUILOFTEN

Gefeliciteerd! *popt de champagne* Jullie gaan trouwen! Hoe groot of klein jullie het ook willen vieren, het wordt hoe dan ook een heel speciaal moment voor jullie. En op die speciale momenten wil je je hele leven kunnen terugkijken. Toch? Dat is precies wat ik als trouwfotograaf voor jullie ga regelen! 

LEES MEER

Oog voor detail, liefdevolle connecties en die hey-wat-leuk-dat-je-dit-hebt-gezien momentjes

Na een flink aantal bruiloften te hebben gedaan, kan ik wel zeggen dat ik hooked ben. Ik krijg enorm veel energie van het fotograferen van een bruiloft en alles wat erbij hoort.

Even een knuffel met opa of oma? Of de (klein)kinderen die lekker gek aan het doen zijn? Ik en mijn lens staan er bovenop! Uiteraard vind ik het ook geen probleem als ik af en toe op mijn schouder getikt wordt om een paar foto’s te maken van de momenten die jullie of jullie gasten leuk vinden.

OMG, GIMME!

meet my drone

Als kers op de taart neem ik mijn trouwe sidekick, mijn drone, natuurlijk altijd mee om de mooiste plaatjes vanuit de lucht te schieten. En eindigen jullie de dag met een gaaf feest? Geen probeem! Mijn flitser gaat ook altijd mee in de tas. 

"26 Augustus 2022 was het voor ons zover. Een dag waar we lang naar uitgekeken hebben, een dag vol liefde, geluk en mooie momenten met vrienden en familie.
Deze dag was ook Joy aanwezig, onze fotograaf, een geweldige meid met veel humor en creativiteit.


Joy paste goed tussen onze vrienden en familie en met haar vlotte babbel en leuke inzichten. Ze maakte van elke foto een feestje; van bierruns onder de mannen tot aan vluchten voor geiten in het weiland, Joy had voor alle fotosoorten een idee.
Joy was een super toevoeging op onze mooie dag, om alle prachtige momenten vast te leggen, zodat we sinds die dag, elke dag na de bruiloft van deze mooie dag kunnen nagenieten.
Dank je wel Joy!"

VEERLE EN LAURENTINO

Wow Joy! wat heb je onze dag op 01.07.2022 onvergetelijk gemaakt!Vanaf het moment dat je aanschoof voor de koffie bij mijn ouderlijk huis tijdens make -up en aankleden tot de eerste voetjes van de vloer gingen in de avond, was je bij ons. Wat hadden we een klik met je (en al onze gasten ook)!Wat een fijne persoonlijkheid heb je en wat voelden wij ons hierdoor op ons gemak deze dag. En dat is te zien aan de foto’s. Hele mooie pure foto s, echte momenten vereeuwigd van deze fantastisch mooie en bijzondere dag! Dankjewel lieve Joy!Liefs mr. & mrs. Smit ;)

LUSANNE & ARD

Vanaf het kennismakingsgesprek was Joy al heel proactief en dacht ze fijn met ons mee over de invulling van de dag. Ook op de bruiloft zelf nam ze op de juiste momenten de regie en koos ze prachtige momenten uit om vast te leggen, zoals tijdens ‘golden hour’. Mede dankzij haar was het een prachtige dag!

SABINE EN YOUP

Kies je voor mij als jullie trouwfotograaf?

I’m a sucker voor bruiloften. Ik ben gek op de energie, de liefde en de sfeer op zo’n mooie en vrolijke dag.

Ik ben zeker geen muurbloempje en vind het leuk om met mensen te connecten. Achteraf hoor ik dan ook vaak dat gasten denken dat ik een vriendin van het bruidspaar ben. En dat vind ik een groot compliment!

Dan kies je voor een gezellige extra gast op jullie bruiloft die toevallig ook nog eens de mooiste momenten voor jullie vastlegt. 

PLAN GESPREK

PORTFOLIO

INVESTERING

Mijn trouwpakketten voor 2023 starten vanaf €1445 voor 6 uur. Wil je meer weten over prijzen en pakketten? Download dan gratis mijn trouwbrochure. 

download

Dit krijg je als je mij als trouwfotograaf kiest:

v

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is (online of in persoon)

Alle gelukte foto’s van jullie speciale dag, geen maximum aantal foto’s dus!

De volgende dag een kleine preview om te delen met vrienden / familie

Een standaard minialbum (20x20) met 10 spreads waarvan jullie zelf grotendeels de inhoud bepalen

Een gevarieerde reportage, inclusief dronebeelden 

20% korting op een verlovings- / koppelshoot voorafgaand aan de bruiloft (leuk om bijvoorbeeld een foto op de uitnodiging te gebruiken!)

Alle pakketten zijn inclusief 100 km reiskosten vanaf Harlingen

v

v

v

lijkt het jullie leuk kennis te maken?

ja, heel leuk!

v

v

v

WIL JIJ MIJ JOUW VERHAAL LATEN VERTELLEN?

Ga je trouwen of wil je mooie momenten van en met je gezin vereeuwigen? Laat mij dan jouw verhaal vastleggen! Dit doe ik met veel liefde en aandacht voor detail, zodat jij altijd terug kunt kijken op de mooiste momenten in jouw leven.

CONTACT ME